Klasszikus magyar és sváb ízek, hagyományőrző étteremben

Amennyiben elidőzne a Szekszárdi történelmi borvidék egyik legszebb hangulatú vendéglőjében, jó helyen jár. Klasszikus magyar- és sváb fogásokat készítünk, melyek mellé kedvére kóstolhat borkínálatunkból. Változó szezonális ételeinken kívül állandó specialitásokkal várjuk, rendezvény esetén pedig kérje egyedi ajánlatunkat.

Kapcsolat

Étlap

Amit bármikor kóstolhat nálunk:

Hideg vegyes ízelítő tál
(szalámi, kolbász, sonka, disznósajt, zöldségek, kőrözött)
Füstölt jérceleves burgonya gombóccal
Harcsapörkölt túrós csuszával
Cigánypecsenye héjában sült burgonyával és salátával
Töltött káposzta tejföllel és kenyérrel
Parmezános csirkemell friss salátával
Sült csülök rozéborban párolt káposztával és rozmaringos héjában sült burgonyával

Rendezvények

A hagyományőrző építészet és a szőlő találkozása a Szekszárdi borvidék szívében, amely bármely rendezvényt egyedi hangulatúvá varázsol. Szeretettel várjuk a Fritz Birtokon, mely a borkóstolóktól, a családi és céges rendezvényeken át a lakodalmakig változatos eseményeknek nyújt helyszínt.

Borkóstolás

Föld alatti borszentélyünkben felejthetetlen élmény a borkóstolás. Látogasson el hozzánk, hogy betekintést nyerhessen pincészetünk múltjába, megtapasztalhassa a Birtok jelenét és elmerülhessen boraink páratlan világában.

Romantika a szőlőhegyen

Panziónkat harminc hektárnyi szőlőterület öleli körül, így garantált a nyugalom és a zavartalan pihenés. Mind a kilenc szobánkat hagyományörző stílusban rendeztük be, melyekben a kézzel festett bútorok hozzák testközelbe a hamisítatlan, vidéki élményt.