Borkóstoló

Boraink

Borászatunk

Borkedvelő vendégeinket vezetett pincelátogatással és borkóstolással várjuk. Igény esetén alkalmi zenés-táncos, folklór jellegű programokat szervezünk, többek között tamburazenekar, a helyi néptáncegyesület vagy a decsi férfikórus közreműködésével.

Kapcsolat

Rendezvények

A hagyományőrző építészet és a szőlő találkozása a Szekszárdi borvidék szívében, amely bármely rendezvényt egyedi hangulatúvá varázsol. Szeretettel várjuk a Fritz Birtokon, mely a borkóstolóktól, a családi és céges rendezvényeken át a lakodalmakig változatos eseményeknek nyújt helyszínt.

Borkóstolás

Föld alatti borszentélyünkben felejthetetlen élmény a borkóstolás. Látogasson el hozzánk, hogy betekintést nyerhessen pincészetünk múltjába, megtapasztalhassa a Birtok jelenét és elmerülhessen boraink páratlan világában.

Romantika a szőlőhegyen

Panziónkat harminc hektárnyi szőlőterület öleli körül, így garantált a nyugalom és a zavartalan pihenés. Mind a kilenc szobánkat hagyományörző stílusban rendeztük be, melyekben a kézzel festett bútorok hozzák testközelbe a hamisítatlan, vidéki élményt.